My Cart

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Sidebar

Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Κατηγορία
Εταιρία
Χρώμα
Μέγεθος Γυναικείο
Μέγεθος Ανδρικό
Μέγεθος Παιδικό

Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Αν είστε εγγεγραμμένοι, παρακαλώ συνδεθείτε εδώ ή προχωρήστε σε Προσθήκη / Επεξεργασία στοιχείων χρέωσης παρακάτω για να ολοκληρώσετε ως Επισκέπτης.

Λεπτομέρειες αποστολής
ίδια με τη χρέωση
Επεξεργασία τρέχουσας διεύθυνσης αποστολής
Όνομα SKU Τιμή Ποσότητα ΦΠΑ: Έκπτωση: Σύνολο
 
Αποτέλεσμα τιμών προϊόντος
   

Επιλεγμένος τρόπος αποστολής

Δεν επιλέχθηκε τρόπος αποστολής

Παρακαλώ επιλέξτε μία μέθοδο αποστολής:
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στις λεπτομέρειες χρέωσης για να δείτε τις διαθέσιμες επιλογές αποστολής.

 
Σύνολο:
0,00 €
0,00 €
Σημειώσεις και ειδικές ζητήσεις
Οροι χρήσης

Οροι χρήσης

Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης προσεκτικά.

Αυτοί είναι οι γενικοί Όροι που διέπουν την πρόσβασή σας και τη χρήση αυτού του διαδικτυακού τόπου (“www.kousis-underwear.gr”).

Αν δε συμφωνείτε μαζί τους, δε θα πρέπει να προχωρήσετε περισσότερο στο www.kousis-underwear.gr. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το www. kousis-underwear.gr και / ή οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες που εμφανίζονται στο www kousis-underwear..gr, συμφωνείτε να είστε δεσμευμένοι από αυτούς τους Όρους και τις Προϋποθέσεις.

Η παρούσα ιστοσελίδα “www. kousis-underwear.gr” αποτελεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με αντικείμενο τα εσώρουχα, πυτζάμες, κάλτσες, κολάν / κολάν γυμναστικής, μαγιό / μαγιό

Αριθμός Εγγραφής στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) : 041734106000

Προσωπικά Δεδομένα

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του kousis-underwear .gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, κλπ.). Δείτε αναλυτικά εδώ.

Τρόποι πληρωμής.

Για την εξυπηρέτηση των πελατών μας, η εταιρία μας σας προσφέρει διάφορους τρόπους πληρωμών.

Δείτε αναλυτικά όλους τους τρόπους πληρωμής εδώ.

Αποστολές

Για την παραλαβή των παραγγελιών σας η εταιρία μας χρησιμοποιεί εταιρίες Courier.

Δείτε αναλυτικά εδώ.

 

Τιμές προϊόντων

Όλες οι τιμές του διαδικτυακού μας καταστήματος περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24%).

Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το kousis-underwear.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ.

Επιστροφές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή/και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους, εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών, είτε επειδή αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν.

Για την διαδικασία επιστροφής και τους όρους που την διέπουν, μπορείτε να δείτε εδώ.

Μεταβολή Περιεχομένου

Οι Πληροφορίες και το Περιεχόμενο που περιλαμβάνονται στην παρούσα ιστοσελίδα και εν γένει στο διαδικτυακό τόπο του www. kousis-underwear.gr υπόκεινται σε μεταβολές κατά την ελεύθερη κρίση του www. kousis-underwear.gr, άνευ προηγούμενης σχετικής ειδοποίησης του κοινού.

Περιορισμός ευθύνης Δικτύου

Το www. kousis-underwear.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη του www.kousis-underwear.gr για οποιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στο κοινό εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού τόπου.

Το www. kousis-underwear.gr σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται την αδιάκοπη παροχή των εφαρμογών και του περιεχομένου του.

Ως εκ τούτου το www. kousis-underwear.gr δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τυχόν ζημίες ή διαφυγόν κέρδος, άμεση ή έμμεση ζημία.

Οι υποχρεώσεις του κοινού

Το κοινό οφείλει αφενός μεν να συμμορφώνεται με τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου, αφετέρου δε να απέχει από κάθε παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά κατά τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας και εν γένει του διαδικτυακού τόπου του www. kousis-underwear.gr

Newsletters – Ενημερωτικά Δελτία

Η αποστολή newsletter από το www. kousis-underwear.gr γίνεται στους συνδρομητές που έχουν επιλέξει να λαμβάνουν newsletter ή/και σε όσους έχουν κάνει αγορά από το  kousis-underwear.gr και είναι απόλυτα συμβατή τεχνικά με τους κανονισμούς αποστολής αλληλογραφίας. Το www. kousis-underwear.gr παρέχει στους συνδρομητές της υπηρεσίας Newsletter τη δυνατότητα να διαγραφούν από τη λίστα παραληπτών. Η εγγραφή και διαγραφή στο newsletter γίνεται μέσω διαδικασίας ελέγχου αυθεντικότητας της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του συνδρομητή (opt-in, opt-out). Τα e-mail των συνδρομητών της υπηρεσίας Newsletter χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για το σκοπό αυτό και για κανέναν άλλο σκοπό. Όταν ένας συνδρομητής επιλέξει τη διαγραφή του από τις λίστες παραληπτών, τότε το email του διαγράφεται οριστικά.

Το www. kousis-underwear.gr διατηρεί το δικαίωμα μη εγγραφής κάποιου προσώπου στις λίστες παραληπτών ή και της διαγραφής του από αυτές.

Ευθύνη για το περιεχόμενο τρίτων

Το www. kousis-underwear.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω δεσμών (links), hyperlinks ή διαφημιστικών banners, ούτε εγγυάται τη διαθεσιμότητά τους. Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση του κοινού και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οποιασδήποτε μορφής δέσμευση του www kousis-underwear.gr ., προβλήματα δε που θα ανακύψουν κατά την επίσκεψη / χρήση των δικτυακών τόπων στους οποίους η παρούσα παραπέμπει ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων, όπου και το κοινό οφείλει να απευθύνεται.

Τροποποιήσεις Όρων Χρήσης

Το www. kousis-underwear.gr δικαιούται από καιρό σε καιρό να τροποποιεί για ορισμένο ειδικό και σπουδαίο λόγο τους παρόντες όρους ενημερώνοντας σχετικά το κοινό εγκαίρως, σε εμφανές σημείο των Ιστοσελίδων και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Χρήση των Υπηρεσιών από το κοινό μετά την κατά τα ανωτέρω ενημέρωσή του για τροποποίηση των όρων χρήσης, συνεπάγεται αποδοχή των τροποποιήσεων αυτών. Το www. kousis-underwear.gr δικαιούται να τροποποιεί τις παρεχόμενες Υπηρεσίες μέσω των Ιστοσελίδων ή να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα τη λειτουργία των Ιστοσελίδων για ορισμένους και ειδικούς λόγους και όταν το θεωρεί αναγκαίο ή συνετό.

Αποζημίωση

Ρητά συμφωνείται με την παρούσα ότι σε περίπτωση που ασκηθεί κατά του Δικτυακού τόπου οποιαδήποτε αγωγή, αξίωση, διοικητική ή δικαστική απορρέουσα από οποιασδήποτε μορφής παράβαση του χρήστη, αναλαμβάνει ο χρήστης την υποχρέωση αφενός να παρέμβει στη σχετική δικαστική διαδικασία και αφετέρου να αποζημιώσει το Δικτυακό τόπο στην περίπτωση που υποχρεωθεί σε καταβολή αποζημίωσης ή άλλης δαπάνης.

Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών (Online Dispute Resolution - ODR) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Από τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016, τέθηκε σε λειτουργία η πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών (Online Dispute Resolution - ODR) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία θα επιτρέπει τόσο σε καταναλωτές όσο και σε εμπόρους να επιλύουν ηλεκτρονικά τις διαφορές τους είτε αυτές αφορούν σε εγχώριες είτε σε διασυνοριακές συναλλαγές. Η ΗΕΔ συνδέεται απευθείας με τους αρμόδιους φορείς Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ) σε κάθε χώρα, οι οποίοι αναλαμβάνουν τη διεκπεραίωση των καταγγελιών. Κάθε φορέας επίλυσης διαφορών εφαρμόζει τους δικούς του κανόνες και διαδικασίες. Αυτοί είναι συνήθως απλούστεροι, ταχύτεροι και λιγότερο δαπανηροί από ό, τι η προσφυγή στο δικαστήριο. Ωστόσο, η επιλογή του φορέα πρέπει να συμφωνηθεί και από τα δύο συμβαλλόμενα μέρη.

Στη χώρα μας οι αρμόδιοι φορείς είναι:

1) η Ανεξάρτητη Αρχή "Συνήγορος του Καταναλωτή" 

2) ο Μεσολαβητής Τραπεζικών - Επενδυτικών Υπηρεσιών .

 Η διαδικασία πραγματοποιείται σε τέσσερα στάδια:

  • Υποβολή καταγγελίας
  • Συμφωνία σχετικά με έναν φορέα επίλυσης διαφορών
  • Διεκπεραίωση της καταγγελίας από τον φορέα επίλυσης διαφορών
  • Αποτέλεσμα και περάτωση της καταγγελίας

Η διαδικασία είναι εύκολη, ολοκληρώνεται ηλεκτρονικά και εξυπηρετεί όλες τις χώρες της ΕΕ. Ο φορέας οφείλει να αποφασίσει εντός 90 ημερών.

Η ΗΕΔ εντάσσεται στο πλαίσιο της Οδηγίας 2013/11/ΕΚ, η οποία πρόσφατα εναρμονίστηκε στην ελληνική νομοθεσία (με την ΚΥΑ 70330/2015) και προβλέπει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Alternative Dispute Resolution στο σύνολο της ΕΕ.

Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι

Η συγκεκριμένη σύμβαση χρήσης διέπεται από τις διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, τις οδηγίες και τους Κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Δικαίου και τις σχετικές Διεθνείς διατάξεις, ερμηνεύεται δε με βάση τους κανόνες της καλής πίστης, των συναλλακτικών ηθών και του οικονομικού και κοινωνικού σκοπού του δικαιώματος.

Εάν κάποια διάταξη κριθεί αντίθετη προς το νόμο και ως εκ τούτου άκυρη ή ακυρώσιμη, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

Καμία τροποποίηση των όρων της συγκεκριμένης σύμβασης δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

Αρμόδια δικαστήρια για τυχόν αναφυόμενες διαφορές εξ αφορμής της εν λόγω σύμβασης είναι τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

 

Please read the term of use carefully.

These are the terms related to your access and use of this site (www.kousis-underwear.gr).

If you do not agree with them, you should not use any more this Site. If you continue to use this Site and/or any service this Site provides, then you agree to be bound by these Terms.

This Site (www.kousis-underwear.gr) is an online shop, which sells all kind of underwear, pijamas, shocks, pantyhose, swim wear.

Registration Number in the General Commercial Register 041734106000.

Privacy Policy

It is possible to ask you to provide us some of your personal data, such us name, email address, address. These data will be asked only if you make an order at our Site or for communications purposes (eg newsletter for new products). For more information look here.

Payment methods

Our Site offers several methods of payment. For more information look here.

Delivery

We send you the items you order with delivery Companies. Read more here.

Prices

All the prices at our online shop include VAT24%.

These prices relate to the quantities available in our warehouse but we (the Site) reserve the right to adjust prices.

If you live at those regions of Greece where reduced VAT rates apply, and if your order is made by invoice, then you will be charged with the reduced VAT.

Returns

You have the right to return the products you have bought and to ask for their exchange in ten (10) calendar days as long as you have a problem in the order process or if the product is faulty. Read for our return policy here.

Change of content

Information and content in this Site can be altered at any time without any prior notice to the users.

Limit of Network Responsibility

www. kousis-underwear.gr without guaranteeing and therefore being liable, makes the utmost effort to ensure that the information and all content are governed by maximum accuracy, clarity, temporal proximity, completeness, correctness and availability. In no case, including this negligence, does the www.kousis-underwear.gr have any legal responsibility for any damage caused to the public as a result of this use of the website.

The Site in no case can guaranteeing the continuous provision of its applications and content.

Therefor www.kousis-underwear.gr is in no way liable for any loss or loss of profit, direct or indirect damage.

Public obligations

The public must, on the one hand, comply with the provisions of Greek, European and International Law and, on the other hand, refrain from any illegal and abusive conduct in the use of this website and in general the website of www.kousis-underwear.gr

Newsletters

Send newsletter from www. kousis-underwear.gr to subscribers who have chosen to receive newsletters and/or those who have purchased from kousis-underwear.gr and is technically compatible with mailing regulations. The Site enables the Newsletter subscribers to be excluded from the mailing list. Registration and deletion in the newsletter is done through a process of checking the authenticity of the subscriber's e-mail address (opt-in, opt-out). The e-mails of newsletter subscribers are used exclusively for this purpose and for no other purpose. When a subscriber chooses to delete it from the recipient lists, their email is permanently deleted.

The Site reserves the right not to register or delete a person from its mailing lists.  

Liability for third-party content

The Site is not responsible for the content and services of other websites to which it refers through links, hyperlinks or advertising banners, nor does it guarantee their availability. Referral to other websites is for the convenience of the public and in no way creates any form of commitment of the Site. Problems that will arise during the visit / use of the websites to which this refers go solely to the sphere of responsibility of the respective websites, where the public must address itself.

Modifications to Terms of Use

Www. kousis-underwear.gr is entitled from time to time to modify for a certain specific and important reason these terms by informing the public in a timely manner, in an obvious place of the Websites and in accordance with the applicable legislation. Use of the Services by the public after being informed of the above-mentioned modification of the terms of use shall imply acceptance of such amendments. The Site is entitled to modify the Services provided through the Website or to temporarily or permanently discontinue the operation of the Website for certain specific reasons and when it considers it necessary or prudent.

Compensation

 It is expressly agreed herein that in the event that any action, claim, administrative or judicial action  resulting from any form of infringement of the user is brought against the Website, the user undertakes to intervene in the relevant judicial proceedings and to compensate the Website if he is obliged to pay compensation or other expenses.

Online Dispute Resolution – ODR

On Monday 15 February 2016, the European Commission's Online Dispute Resolution (ODR) platform has been launched. This platform will allow both consumers and traders to resolve their disputes electronically, whether related to domestic or cross-border transactions. The ODR is directly linked to the relevant Alternative Dispute Resolution (ADR) bodies in each country, which handle complaints. Each dispute resolution body shall apply its own rules and procedures. These are usually simpler, faster and less costly than going to court. However, the choice of the body must be agreed by both Contracting Parties.

In our country the competent bodies are:

1) the Independent Consumer Advocate Authority 

2) the Banking - Investment Services Broker.

 The procedure takes place in four stages:  

  • Submission of a complaint
  • Agreement on a dispute resolution body
  • Processing of the complaint by the dispute resolution body  
  • Result and termination of the complaint

The process is easy, completed electronically and serves all EU countries. The body must decide within 90 days.

The ODR is part of Directive 2013/11/EC, which has recently been harmonized in Greek legislation (with CYA 70330/2015) and provides for the possibility of electronic settlement of consumer disputes through the Alternative Dispute Resolution process throughout the EU.

Applicable law and other conditions

This contract of use is governed by the provisions of Greek law, the directives and regulations of European law and the relevant international provisions, and is interpreted in accordance with the rules of good faith, business practices and the economic and social purpose of the right.

If a provision is found to be contrary to the law and therefore invalid or voidable, it shall automatically cease to apply, without in any way affecting the validity of the other conditions

No amendment to the terms of this contract shall be taken into account and shall not form part of it unless it has been formulated in writing and incorporated into it.

The Courts of Thessaloniki are responsible for any disputes that will arise as a result of this contract.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Δωρεάν αποστολή στην Ελλάδα για παραγγελίες άνω των €50.00